fbpx
Automobili

General Motors otkriva koncept Vuling Hong Guang Ks u Kini

Robustan koncept sa sedam sedišta koji će biti predstavljen 2021. godine kao boksački Haval H5 rival

Kineska marka Vuling – zajedničko ulaganje američkog giganta General Motors-a, kineskog konglomerata SAIC i lokalnog brenda Vuling Motors – otkrila je koncept Hong Guang Ks na sajmu automobila u Chengduu.

Odvažni koncept prikazuje nadolazeći proizvodni model koji će se lansirati negde 2021. godine, a koji će poslužiti kao jedan od tri potpuno nova modela koja će pomoći vođenju širenja kineskog brenda na izvozna tržišta u Evropi i Severnoj Americi.

Vrhunac koncepta Hong Guang Ks nesumnjivo je njegov stil. Boki i prizmi, prihvata novi dizajn dizajn Vuling-ovog novog „krila dinamične estetike“, sa uspravnim stranama i mišićavim, robusnim stilskim karakteristikama.

Spreda je visoka rešetka s tankim farovima i dnevnim svetlima u obliku slova Ks – evociraju slike Hiundai Santa Fe ili Mitsubishi Pajero Sport – dok se sa zadnje strane nalazi svetlosna traka pune širine, veliki zadnji spojler i više Ks- oblikovani motivi u potpisu stražnjeg svetla.

Ostale karakteristike stila uključuju glomazne prednje, bočne i stražnje klizne ploče, crne točkove i bočne odbojnike, vrata sa samoubistvom sa šarkama i podebljani C-stub u boji karoserije koji po celoj dužini obavija po vrhu vozila.

Vuling tvrdi da je koncept Hong Guang Ks bliski prikaz finalnog proizvodnog modela koji će se predstaviti u Kini sledeće godine, gde će supariti drugim SUV-ovima srednje veličine, poput nedavno otkrivenog Haval H5 (koji je sada preimenovan u „Big“ Pas “na svom domaćem tržištu).

Nisu objavljene slike unutrašnjosti ovog koncepta, ali očekujte da će sličan dizajn kabine biti prožet obiljem tehnologije kako bi bio u toku sa svojim modernim vršnjacima SUV segmenata. Navodno je u ponudi i sedam mesta.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button