fbpx
Automobili

Evo super kamp -kuće sa integrisanom garažom za automobile!

Auto -kućica Volkner Mobil Performance košta cijenu kuće ili stana.
Za većinu ljudi, kamioneti se smatraju avanturističkim vozilima sa minimalnom udobnošću. Međutim, postoji određena kategorija kamp -kućica koju si samo nekoliko (bogatih) ljudi može priuštiti. To su luksuzni kamperi, koji ponekad koštaju cenu kuće ili više.

Ako ste mislili da ste sve videli, pa ne, evo Volkner Mobil Performance . Ovo je vikendica koja ne nudi samo sve pogodnosti kao što su spavaća soba, kuhinja i kupatilo, već i garažu . Da, dobro ste pročitali, garaža! Ovo vozilo ima posebno područje gde možete parkirati automobil i transportovati ga po celom svetu. U redu, priznajemo vam, njegova cena nije navedena. Super kamper kuća košta 1.350.000 evra .

Mnogo prostora
Volkner Mobil Performance ima sve tehničke karakteristike autobusa, uključujući motor od 430 KS koji se nalazi pozadi sa Volvo I-Shift menjačem i vazdušnim vešanjem za maksimalnu udobnost. Ovaj auto -dom je dugačak 12 metara, širok 2,50 metara i visok 3,85 metara, dok međuosovinsko rastojanje dostiže skoro 6 metara (tačnije 5,80 metara).

Ako 30 kvadratnih metara prostora na brodu nije dovoljno, Mobil Performance ima klizni sistem koji vam omogućava da pritiskom na dugme produžite deo leve bočne ploče 50 cm prema spolja i uštedite 5 kvadratnih metara.

Auto -dom sa integrisanom garažom
Jedna od najzanimljivijih karakteristika Volkner Mobil Performance je prisustvo prostora posvećenog transportu njegovog automobila, to je još glamuroznije rešenje od onog koje je koristio Cristiano Ronaldo za svoje superautomobile . Smeštena između zadnjih i prednjih točkova, patentirana centralna garaža za kamp -kućicu ima hidraulično upravljanu platformu za utovar koja se spušta i podiže da utovari automobil, odmah ispod dnevne sobe.

Garaža je dovoljno prostrana da primi većinu niskoprofilnih sportskih automobila, ali ima i mesta za dva e-bicikla, proširivi roštilj, sto, stolice i skladište za piće ili druge stvari. Teretni krevet se takođe može koristiti kao pod u odsustvu automobila.

Luksuzniji od vašeg stana
Unutrašnjost avtodoma je visoko prilagodljiva i nudi svaku zamislivu udobnost. U kuhinji, na primer, postoji indukciona ploča za kuvanje, rerna, mikrotalasna pećnica, frižider, mašina za pranje sudova, integrisana rezača i aparat za espreso kafu.

Kako bi osigurala maksimalnu udobnost putnicima u svim područjima kamper -kuće, kompanija je takođe razvila sistem grejanja i klimatizacije koji omogućava efikasno i brzo upravljanje različitim temperaturama. Kao što je naznačeno, cena počinje od 1.350.000 evra, ali se može brzo popeti dodavanjem opcija.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close
Close