fbpx
Automobili

Cena i specifikacije Havala H6 za 2021. godinu: SUV srednje veličine po ceni od 30.990 dolara za vožnju

Potvrđeni su puni australijski detalji o cenama i specifikacijama za Haval H6 2021. godine, kao prvi primeri srednje veličine SUV-a koji će dostići dilere u narednim danima.

Kao što je objavljeno u martu 2021. godine, tri varijante novog H6 biće ponuđene u Australiji u razredima modela Premium, Luk i Ultra, a cene će se kretati od 30.990 dolara za vožnju do 38.990 dolara za vožnju – što je potkopalo oba suparnika srednje veličine i mnogi iz donjeg razreda.

Iako te brojke predstavljaju porast i do 6000 USD (kada se upoređuju vodeći modeli sa pogonom na prednje točkove), Haval-ov SUV nove generacije srednje veličine nudi više snage, novu unutrašnju tehnologiju i čitav niz aktivnih sigurnosnih funkcija koji ranije nisu bili dostupni sa odlazećim H6 domet.

Sve varijante će pokretati 2.0-litarski turbo-četvorocilindrični benzinski motor, koji će na put slati 150kV i 320Nm putem sedmostepenog automatskog menjača sa dvostrukom spojkom.

Pogon na prednje točkove je standardni u celom opsegu, a Ultra-overping nudi opciju pogona na sva četiri točka. Tvrdnje o kombinovanoj potrošnji goriva kreću se od 7,4 do 8,3 litara na 100 kilometara, a redovni bezolovni 91-oktanski kompatibilni u svim modelima.

Lokalnu liniju otvara H6 Premium po ceni od 30.990 dolara za vožnju.

Standardna oprema uključuje aluminijumske felne od 18 inča (sa rezervnim točkom za uštedu prostora), automatska LED svetla, dnevna LED svetla, zadnja svetla i zadnja svetla za maglu, 10,25-inčni informativno-zabavni ekran osetljiv na dodir sa Apple CarPlai i Android Auto, 10,25 -inch digitalna instrument tabla, kamera za vožnju unazad, ulazak bez ključa i start dugmeta.

Tu su i ručna klima, ručno podesiva prednja sedišta od tkanine, zvučni sistem sa šest zvučnika, zadnji parkirni senzori, električna parkirna kočnica, brisači koji osećaju kišu, menjači vesla, nadzor pritiska u gumama, kontrola spuštanja uz brdo i bočni retrovizori podesivi po snazi .

Serija funkcija za pomoć vozaču su standardne, uključujući napredno i unazad autonomno kočenje u nuždi sa prednjim asistencijom za zadržavanje trake za otkrivanje pešaka i biciklista, upozorenje na napuštanje trake, pomoć pri promeni trake, ručni tempomat, nadzor mrtvih tačaka, nadzor umora vozača, i prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Sedam vazdušnih jastuka su standardni, uključujući jedan između prednjih sedišta kako bi se sprečilo sudaranje glava putnika prilikom bočnog udara.

Korakajući sa modelom H6 Luk, čija cena košta 33.990 dolara za vožnju, dodaje se tapacirung od veštačke kože Comfortek, grejanje prednjih sedišta, šestostrano podešavanje snage vozača sa električnim lumbalnim delom, kožom umotan volan, dvozonska klima kontrola, hrom maska, prednja LED svetla za maglu, krovne ograde i elektronsko retrovizor protiv zaslepljivanja.

Ostali dodaci uključuju preklopna ogledala, DTS zvučni sistem sa osam zvučnika, daljinsko otvaranje / zatvaranje prozora, zadnje staklo za zaštitu privatnosti i niz aktivnih pomagala u vožnji, uključujući prilagodljivi tempomat sa stop-and-go, inteligentnu pomoć pri vožnji, saobraćaj pomoć pri zaglavljivanju i kamera od 360 stepeni.

Na vrhu asortimana je H6 Ultra po ceni od 36.990 dolara za vožnju u vidu prednjeg pogona ili od 38.990 dolara za vožnju na svim točkovima.

Dodatne karakteristike u odnosu na Luk uključuju 19-inčne aluminijumske felne (sa kompletom za popravku guma), 12,3-inčni informativno-zabavni ekran osetljiv na dodir sa Apple CarPlai i Android Auto, panoramski krovni otvor, električni poklopac prtljažnika, head-up displej, grejani volan, grejani pogon preklopna retrovizori na vratima i prednja sedišta sa grejanjem i ventilacijom.

Takođe dobija četvorosmerno suvozačko sedište podesivo po snazi, bežično punjenje pametnih telefona, potpuno automatsko parkiranje, ambijentalno osvetljenje kabine i upozorenje za prednji i zadnji unakrsni saobraćaj, potonje sposobno za otkrivanje i kočenje prepreka.

Što se tiče praktičnosti napred, prostor za prtljažnik u svim modelima procenjen je na 600 litara sa postavljenim zadnjim sedištima i na 1485 litara kada su preklopljena.

Dimenzijski, H6 ima dužinu od 4653 mm, širinu od 1886 mm i visinu od 1724 mm, a vozi se na međuosovinskom razmaku od 2738 mm – ukupno 104 mm dužem, 51 mm širem, 24 mm višem i 18 mm dužem međuosovinskom razmaku od svog prethodnika, i uporedo sa većim učesnicima u srednjoj SUV klasi .

U ponudi je šest boja: Hamilton bela, energetski zelena, Mars crvena, Aiers siva, zlatno crna i plava safir. Sve trake Hamilton Vhite u boji su metalnih nijansi i zbog toga imaju premiju od 450 USD.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button