fbpx
Automobili

2023. BMV M3 Touring karavan dolazi u Australiju – AŽURIRANO: Objavljeni prvi snimci

Glasine o M3 karavanima pojavile su se uoči lansiranja M3 limuzine i M4 kupea.

BMV M je pružio najjasnije slike M3 Touring-a, uz video objavljen na Facebook-u koji prikazuje vagon u maskirnoj boji (vidi dole).

Čini se da automobil ima sličnu masku kao i polarizujući kupe serije 2021, uprkos tome što je ova karakteristika izostavljena u ranim renderima.

Šef BMV-a Markus Flasch potvrdio je da divizija razvija M3 Touring. Senčna slika prikazana na njegovom ličnom nalogu na Instagramu otkrila je prototip M3 vagona, zajedno sa heštegom ‘erlkonig’ – oznakom koja je obično rezervisana za kamuflirane prototipove modela.

Portparol BMV Australije rekao je CarAdvice: “Planiramo da predstavimo M3 Touring i savetovaćemo vreme dolaska bliže datumu lansiranja”.

U ovom trenutku nisu podeljeni zvanični detalji, ali sa izlaskom M3 Touringa koji se očekuje 2023. godine, novi karavan performansi će se možda uskladiti sa očekivanim preuređenjem trenutne serije 3.

Prema izveštaju BMV bloga, „pouzdani izvor“ potvrdio je da je karavan performansi – koji će biti poznat kao M3 Touring – dobio zeleno svetlo za lansiranje 2023. godine.

Gornji prikaz @ zer.o.vt pruža uverljiv pogled na ono što možemo očekivati ako se glasine pokažu tačnim. Glasine o BMV M3 karavanima već dugi niz godina idu vruće i hladno, a šef BMV-a M, Markus Flasch, rekao je još u septembru 2019. godine: „Turistička poseda nisu deo našeg M plana“.

Ovo bi bio prvi M3 karavan koji je stigao u proizvodnju, uprkos tome što se nemački proizvođač automobila igrao sa idejom E46 M3 Touring davnih dana. Za testiranje je razvijen prototip E46 M3 Touring, ali projekat je prekinut.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button