fbpx
Automobili

2022 Porsche Taican dodaje novu tehnologiju, puno boja

Porsche Taican ulazi u modelsku godinu 2022 sa novim bojama i tehnologijom.
Porsche Ekclusive Manufaktur nudi 65 dodatnih boja, dodana je funkcija Android Auto, funkcija daljinskog parkiranja je nedavno dostupna, a baterije mogu predusloviti malo veće temperature kako bi se smanjilo vreme punjenja.


Oni će stići do kraja godine počevši od 81.250 dolara.
Električni Porsche Taican, uključujući i njegov novi model karavana Cross Turismo, sada je treće Porscheovo najprodavanije vozilo u Severnoj Americi iza Caienne-a i Macan-a, koje će uskoro proizvesti EV varijantu. Ulazi u modelsku godinu 2022 sa gomilom novih boja na izbor, dostupnom funkcijom daljinskog parkiranja i, konačno, Android Auto sposobnostima.

Preko Porsche Ekclusive Manufaktur -a, sada možete nabaviti Taican u 65 dodatnih boja, uključujući klasike poput Acid Green, Rubistar (na slici) i Riviera Blue. Ako nijedan od ovih ili 17 drugih standardnih izbora boja ne odgovara onome što želite, Porsche kaže da će prilagođeno ofarbati Taican u gotovo bilo koju boju koju možete zamisliti.

Ostala ažuriranja uključuju dostupnu funkciju daljinskog parkiranja koja može parkirati automobil bez vozača u sedištu putem aplikacije za pametni telefon, slično Teslinoj funkciji Summon. Mogućnost Android Auto, koja je takođe nedavno dostupna na modelima 911, Caienne i Panamera, pridružuje se Apple Car Plai -u u Porsche -ovom infotainment sistemu, koji uključuje razne druge izmene za šestu generaciju.

Porsche kaže da Taicanove baterije od 71,0 kVh i 83,7 kVh baterije sada mogu usloviti nešto veće temperature nego ranije, što bi im trebalo pomoći da se pune nešto brže. Tajkanci imaju arhitekturu od 800 volti i mogu puniti najviše 270 kilovata. EPA tek treba da objavi procene raspona modela 2022. godine, ali za modelnu godinu 2021. paketi su procenjeni na domet od 200 i 227 milja u zavisnosti od konfiguracije.

2022 Taicani će početi da stižu u prodajne salone do kraja godine počevši od 81.250 dolara za osnovni model sa zadnjim pogonom, isto kao i prethodne modelske godine.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button