fbpx
Automobili

2022. Dopuna za Volvo C40 proširuje Volvo EV porodicu

C40 Recharge je Volvo-ova najnovija ponuda električnih vozila. Po veličini i specifikacijama sličan KSC40 Recharge, C40 ima nižu krovnu liniju. Volvo procenjuje da će pružiti EPA-domet vožnje od 210 milja. Volvo drugo električno vozilo je ovde i podseća na prvo.

Volvo C40 Recharge iz 2022. godine u osnovi je preoblikovana verzija KSC40 Rechargea, sa nižom krovnom linijom koja Volvou daje skup crossover blizanaca, za razliku od BMV-ove braće Ks1 i Ks2. C40, međutim, dolazi samo kao električni model, za razliku od KSC40 koji takođe nudi benzinske motore.

Dimenzije modela C40 su gotovo identične kao kod modela KSC40, osim njegove niže visine. Krovna linija na zadnjim padinama u suženi oblik podizanja, što znači da ima manju zapreminu tereta od kvadratnog KSC40. Inače, C40 je gotovo identičan električnoj verziji SUV-a. Vozi se na istoj CMA platformi i deli svoj dvomotorni električni pogon od 402 konjske snage i bateriju od 75,0 kVh sa KSC40 Recharge. (Povezani Polestar 2 takođe ima ovaj pogonski sklop.)

Volvo procenjuje da će C40 pružiti EPA-domet vožnje od 210 milja, što je 2 milje više od ocene KSC40 Recharge. Zahtev za ubrzanje od 0 do 60 km / h od 4,7 sekundi je isti kao i KSC40. Unutrašnjost modela C40 je gotovo identična KSC40 Recharge-u, sa klasterom digitalnih merača i oblogama kontrolne table zanimljivog izgleda.

Ima najnoviji Volvo sistem za zabavu zasnovan na Androidu sa ugrađenim Googleovim aplikacijama, a automobil je u mogućnosti da prima bežična ažuriranja softvera. Volvo kaže da neće ponuditi mnogo različitih konfiguracija C40 Recharge, što znači da će se verovatno isporučiti u jednom dobro opremljenom nivou opreme, koji će možda početi oko 55.000 USD.

Kompanija kaže da će za ovaj EV koristiti model onlajn prodaje, što znači da će kupci u SAD-u verovatno moći da izvrše narudžbinu putem interneta za isporuku u svom lokalnom predstavništvu kompanije Volvo. Potražite još detalja dok se Volvo priprema za početak proizvodnje C40 Recharge kasnije ove godine.

http://danasnje.co

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button