fbpx
Automobili

2021 SsangIong Rekton cena i specifikacije: Opseg smanjen, dodata snaga

SsangIong Rekton iz 2021. godine je u prodaji, sa dva facelifting modela dostupna u Australiji.

Kao što je CarAdvice izvestio prošlog meseca, SsangIong je izbacio početnu EKS varijantu iz redova Rekton-a, umesto toga ponudio je samo ELKS i Ultimate – sa troškovima ulaska u Rekton opseg sada 8000 USD više nego kada je EKS bio dostupan.

Iako ELKS košta 1000 USD više, a Ultimate 2000 USD više od njihovih cena pre liftinga, kupci dobijaju više snage i svežeg izgleda.

Ažurirani Rekton dobija dodatnih 15kV i 21Nm od svog 2,2-litarskog turbo dizelskog četvorocilindričnog motora, za ukupno 148kV / 441Nm, povezanog sa automatskim menjačem sa osmostepenim pretvaračem obrtnog momenta.

Sedmosed ima i odgovarajuće terenske osobine, sa pogonom na sva četiri točka i zadnjim diferencijalom sa automatskim zaključavanjem, sa mogućnošću vuče do 3500 kg.

Unutrašnjost vozač dobija kožni upravljač i 12,3-inčni digitalni sklop instrumenata, dok putnici u prednjim redovima mogu pristupiti Apple CarPlai-u i Android Auto-u preko 8,0-inčnog ekrana za zabavu. Dvozonska kontrola klime je standardna, kao i ulazak i start bez ključa.

Sva sedišta su presvučena sintetičkom kožom, sa grejanjem u prva dva reda, a snaga i ventilacija su za vozača i suvozača.

Iskoračite do Ultimate-a, a kupci dobijaju bežično punjenje pametnih telefona, kamere od 360 stepeni, grejani volan, električna vrata prtljažnika, krovni otvor, ambijentalno osvetljenje i „vrhunsku“ kožnu presvlaku.

Na bezbednosnom prednjem delu, Rekton dobija autonomno kočenje u nuždi, nadzor mrtvih tačaka, pomoć pri promeni trake, upozorenje za poprečni saobraćaj, tempomat, pomoć pri ljuljanju prikolice, prednji i zadnji parking senzori, sistem za nadzor pritiska u gumama i devet vazdušni jastuci.

Komplet od 18-inčnih aluminijumskih felni standardno dolazi na ELKS-u, ali Ultimate ima 20-inčne legure. Automatska duga svetla i LED farovi su takođe standardni.

SsangIong Rekton dolazi sa sedmogodišnjom garancijom / neograničenim kilometrom i dostupan je za naručivanje odmah.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button