fbpx
Automobili

2021. Genesis G70 cena i specifikacije

Potvrđene su cene i specifikacije za modernizovanu limuzinu Genesis G70 iz 2021. godine, a vozilo je sada u prodaji.

Genesisov suparnik za BMV vodeću u segmentu seriju 3, Mercedes-Benz C-klasu i Audi A4 trio ulazi u 2021. godinu sa revidiranim izgledom inspirisanim najnovijim modelima brenda i mnoštvom novih tehnoloških karakteristika, uključujući veći ekran osetljiv na dodir od 10,25 inča , 12,3-inčni 3D digitalni sklop instrumenata (prvi G70) i prošireni paket aktivne bezbednosti.

Ispod poklopca motora dogodile su se blage promene, a oba motora u ponudi imaju novi režim vožnje Sport +, a sportski izduvni gas za više načina rada za turbo V6 koji snagu podiže na 274kV – odgovara njegovom blizancu Kia Stinger ispod kože.

Dok se odlazeći asortiman G70 nudio sa vrtoglavih šest varijanti, serija 2021 smanjuje se na samo dve, od kojih je svaka dostupna sa jednim ili dva opciona paketa.

Liniju otvara G70 2.0T (gore, u zelenoj boji), po ceni od 63.000 USD pre troškova na putu – za 3700 USD više u odnosu na odlazni osnovni G70, zahvaljujući dodatnim standardnim karakteristikama komfora i bezbednosti, i samo 300 USD manje nego u 2020 G70 2.0T Sport.

Ispod poklopca motora nalazi se prenosni 2.0-litarski turbo-četvorocilindrični benzinski motor koji šalje 179kV i 353Nm na zadnje točkove pomoću osmostepenog automatskog menjača sa pretvaračem obrtnog momenta.

Standardna oprema u početnom automobilu uključuje 19-inčne aluminijumske felne sa Michelin Pilot Sport 4 gumama, 10,25-inčni infotainment sistem osetljiv na dodir sa Apple CarPlai i Android Auto, satelitsku navigaciju, DAB + digitalni radio, 8,0-inčni ‘Supervision’ digitalni instrument displej, kožni presvlake i električna prednja sedišta sa 12 grejanja i grejanjem i ventilacijom.

Tu su i ulaz bez ključa, start sa dugmetom, panoramski krovni otvor, dvozonska kontrola klime, središnja konzola presvučena kožom i elementi obloga, zvučni sistem sa devet zvučnika, lumbalna podrška vozača sa četvorosmernim napajanjem, prekidač za ulazak putnika aluminijumski ulošci, elektrohromatski retrovizor (novo za 2021. godinu) i brisači osetljivi na kišu.

Nove aktivne bezbednosne funkcije uključuju pomoć pri praćenju trake, podršku za raskrsnice za autonomni sistem kočenja u nuždi, monitor za slepu tačku (koji projektuje prolazak slepe tačke vozila u instrument tablu), kameru od 360 stepeni, siguran izlaz upozorenje, kočenje na više sudara i upozorenje putnika unazad.

Sistem za nadgledanje mrtve tačke i sistemi upozorenja za poprečni saobraćaj sa zadnje strane sada su u stanju da otkriju i koče opasnosti, dok je Genesis dodao prednje i zadnje bočne vazdušne jastuke, dovodeći tako do 10.

Oni se pridružuju funkcijama prenošenja pomoći vozaču, uključujući autonomno kočenje u nuždi sa otkrivanjem pešaka i biciklista, prilagodljivim tempomatom sa stop-and-go, asistencijom za duga svetla, asistencijom u zadržavanju trake (zajedno sa novim sistemom za praćenje trake), pažnjom vozača upozorenje i glavno upozorenje za polazak vozila.

Kupci 2.0T imaju izbor luksuznih i sportskih paketa, kojima započinju premije od 10.000, odnosno 4000 USD – više o tome šta oni sadrže u trenutku.

Na vrhu revidiranog asortimana je G70 3.3T Sport (dole, u beloj boji), po ceni od 76.000 USD pre troškova na putu – što je 3550 USD više u odnosu na odlazni 3.3T Sport.

Takođe standardni na 3.3T Sport je (kao što mu i samo ime govori) novi paket Sport Line, koji je dostupan kao opcija od 4000 USD na 2.0T modelima.

Dodaje zadnji diferencijal ograničenog klizanja, prednje i dvoklipne Brembo kočnice, jedinstvene 19-inčne tamne aluminijumske felne, Sport, tamnu hromiranu rešetku i obloge prozora, crne umetke rešetke, kožna sportska sedišta, oblogu od semiša pedale od legure i jedinstveni umetci od aluminijuma.

Opcionalno za obe verzije je luksuzni paket vredan 10.000 američkih dolara, koji dodaje 12,3-inčni 3D digitalni sklop instrumenata, head-up displej, vozačko sedište podesivo u 16 ​​pravca sa memorijom, tapacirani kožni tapacirung, grejani volan i zadnja sedišta, snaga -pokretani poklopac prtljažnika i vrhunski zvučni sistem Lekicon sa 15 zvučnika.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button