fbpx
Uncategorized

Koju Maserati Grecale varijantu da kupite?

Iako velika većina brendova luksuznih automobila teži da fokusira svoj razvoj proizvoda na superautomobile i limuzine, rastuće tržište SUV-a u Australiji utrlo je put za konkurentnu kategoriju koja izvlači najbolje od različitih proizvođača automobila koji ciljaju na određenu demografiju.

Oni koji imaju i apetit i budžet za luksuz ne bi trebalo da traže dalje od najnovije ponude italijanskog proizvođača automobila Maserati – srednjeg SUV-a Maserati Grecale.

Ako želite da dodate Grecale svojoj kolekciji, koja varijanta predstavlja najbolju vrednost za vaš novac?

Sa tri stepena specifikacija dostupnih u čitavom asortimanu, evo svega što treba da znate o Maserati Grecale.

Koliko košta Maserati Grecale?
Da citiram novinarku Drivea Emu Notarfrancesco, Grecale predstavlja “Performanse. Prostor. Udobnost. Sve umotano u lep luk”.

Iako nošenje logotipa Trident generalno dolazi sa velikom cenom, Grecale SUV predstavlja najpristupačniji ulaz u porodicu Maserati u Australiji.

Osnovni nivo Maserati Grecale GT trenutno košta 122.500 dolara, dok Maserati Grecale Modena srednje klase košta 148.000 dolara, a vrhunski Maserati Grecale Trofeo košta 189.500 dolara – sve ove cene ne uključuju cene na putu.

Sve varijante Maseratija Grecale opremljene su mogućnostima pogona na sva četiri točka i osmostepenim automatskim menjačem.

Povezani Clanci

Back to top button