fbpx
Uncategorized

Honda CR-V osvaja najbolji srednji SUV ispod 50 hiljada dolara

Australijanci kupuju više srednjih SUV vozila od bilo koje druge vrste novih vozila – a prosečna cena transakcije za nove automobile prodate u Australiji je nešto više od 50.000 dolara.

Što ovu kategoriju, Najbolji srednji SUV ispod 50.000 dolara, čini jednom od najvažnijih na izboru Drive Car of the Iear 2024 za australijske porodice.

Srednja SUV klasa je jedna od najkonkurentnijih na australijskom tržištu novih automobila, pošto kupci zahtevaju idealnu kombinaciju vrednosti za novac, najnovije tehnologije, vrhunske bezbednosti, štedljivih troškova rada i uštede goriva, kao i dovoljno prostora za sve koji dolazi sa porodičnim životom.

I ovde je takmičarska kategorija. Prošlogodišnji pobednik, Nissan Ks-Trail, pobedio je Kiju Sportage – koja je držala krunu samo godinu dana nakon što je pobedila Tojotu RAV4 2022.

Prošle godine, ova nagrada je bila poznata jednostavno kao Najbolji srednji SUV, ali za 2024. smo primenili ograničenje cene od 50.000 dolara pre troškova na putu da bismo još više naglasili vrednost za novac i sposobnost pobednika da spakuje što više tehnologije, bezbednosti i opreme u svoju cenu koliko je to moguće.

Nissan Ks-Trail se suočava sa parom Honda, ZR-V i CR-V, u pokušaju da zadrži svoju titulu.

Ovo nas dovodi do pobednika Drive Car of the Iear Najbolji srednji SUV u vrednosti od 50.000 dolara za 2024. godinu, što je…

Polazna cena u CR-V asortimanu porasla je za 8600 dolara za novi model, ali za dodatnu potrošnju kupci dobijaju veći porodični SUV sa više prostora, tehnologije, udobnosti i bezbednosti od svog starijeg prethodnika, koji je bio blizu zadnji deo terena srednjeg SUV-a usred novijih rivala.

Tri od sedam CR-V varijanti su ispod granice od 50.000 dolara, a kao i kod svih novih Honda automobila koji se prodaju u Australiji od sredine 2021. godine, cene su direktne i o kojima se ne može pregovarati. Iako bi neki kupci mogli uživati u cjenkanju za najbolju ponudu, to znači da svi kupci plaćaju istu cijenu bez obzira na njihovo povjerenje u prodavnici ili gdje žive širom zemlje.

Drive-ov izbor u asortimanu je VTi L, koji po ceni od 48.800 dolara u vožnji – sa pet sedišta i pogonom na prednje točkove – nudi najbolju vrednost za novac ispod granice od 50 hiljada dolara u ovoj kategoriji.

Karakteristike kao što su 18-inčni aluminijumski točkovi, presvlake presvučene kožom, električno podesiva prednja sedišta sa grejanjem i električna vrata prtljažnika bez upotrebe ruku čine da se oseća vrednim cene, a to je i najjeftiniji model sa pet sedišta sa punim paketom napredne bezbednosti tehnologija – uključujući praćenje mrtvih uglova i upozorenje o poprečnom saobraćaju pozadi, koji su odsutni na VTi Ks osnovnom nivou od 44.500 dolara.

Kupci kojima je potrebna fleksibilnost trećeg reda sedišta mogu da se odluče za VTi Ks7 sa sedam sedišta od 46.800 dolara. Nije tako dobro opremljen kao naš VTi L izbor, ali je dobro videti da ga Honda nudi kao opciju za manje od 50.000 dolara.

Vrhunac jednačine vrednosti za novac je trošak redovnog servisiranja, za koji Honda naplaćuje 199 dolara svakih 12 meseci ili 10.000 km. Iako kraći intervali od nekih automobila u klasi možda neće odgovarati vozačima na duge staze, cena – koja iznosi 995 dolara za pet godina – jedna je od najnižih u automobilskoj industriji.

Veće spoljne dimenzije nove Honde CR-V otvaraju više prostora unutra, sa stilizovanom kabinom napred, prostranim i udobnim sedištima napred i pozadi, i prostranim prtljažnikom koji nudi 589L prostora sa podignutim zadnjim sedištima u našem VTi L sa pet sedišta. pick, ili 1072L sa preklopljenim sedištima.

9,0-inčni infotainment ekran osetljiv na dodir CR-V VTi L je brz, svetao i jednostavan za korišćenje – uz pogodnosti bežičnog Apple CarPlai-a, žičanog Android Auto-a i ugrađene satelitske navigacije – i sudijama je bilo drago da vide da je Honda ostala sa fizičkim točkićima i dugmadima za klimatizaciju, jačinu zvuka i ključne funkcije vozila, a ne kontrole rivala koje su sve osetljivije na dodir.

Povezani Clanci

Back to top button