Automobili

VV Passat: Facelift za Kinu otkriven pre vremena

Međutim, ovaj model nema nikakve veze sa Euro Passatom
Volksvagenova ponuda limuzina u Kini prilično je zbunjujuća, jer postoji mnogo modela „notchback“ koji se nude preko lokalnih zajedničkih preduzeća sa SAIC i FAV. U Narodnoj Republici VV i dalje prodaje Boru i Phideon , koji služe kao indirektni naslednik nesrećnog Phaetona . Zanimljiva je i porodica Passat tamo.

Najnovija specifikacija Passata u Kini predstavljena je krajem 2018. godine i ima znatno drugačiji dizajn od modela Euro koji se prodaje od 2015. godine. Verzija CN izgleda vrlo slično severnoameričkoj verziji, iako su se dva modela potpuno poznata pod poznatom kožom. To je zato što se model koji se prodaje u Kini zasniva na MKB platformi, dok američka verzija i dalje koristi prilično staru tehnologiju Passat NMS.

Magotan, u osnovi verzija Passata koja se prodaje u Evropi sa dužim međuosovinskim rastojanjem, izaziva još veću zabunu. Pridružuje se lokalnim modelima Passat i Phideon u porodici limuzina VV China, koja uključuje i druge modele kao što su Lavida , Lamando i CC ( Arteon na međunarodnim tržištima).

Kapsule – reklama
Nova Toiota Iaris Hibrid – savršena za grad.

Više o novoj Toiota Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Za model 2022. godine, VV popravlja Passat u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Ministarstvo industrije i informacione tehnologije (MIIT) sada je objavilo prve slike novog modela nakon što je automobil nedavno dobio vladin blagoslov. Sedan dobija blistavu masku sa hromiranim umetcima u obliku saća, kao i ažurirane LED farove i čistiji dizajn prednjeg branika.

Najuočljivija promena može se naći na zadnjem delu, gde China Passat ima svetlosnu traku koja se proteže celom širinom, mada nismo sasvim sigurni da li ovo zaista svetli ili služi samo kao ukras.

Užasne lažne izduvne cevi su nažalost još uvek tu, kao i logotip „280 TSI“, koji je rezervisan za početni model zapremine 1,4 litra, koji se prodaje zajedno sa 2,0-litarskim modelima 330 TSI i 380 TSI. Sva trojica uvek dobiju DSG.

Budući da severnoamerička verzija izgleda vrlo slično kineskom modelu, pitamo se da li će se ova promena primeniti i na Passat koji se prodaje u SAD . Čak i ako je to slučaj, neće se dugo prodavati u ovoj zemlji, jer će proizvodnja limuzine srednje klase u fabrici u Tenesiju završiti 2023. godine, navodi se u izveštaju.

Međutim, u Evropi bi trebalo da postoji nova generacija Passata, kao što je VV već zvanično najavio . Verovatno će se s proizvodne linije spustiti sa predstojećom Škodom Superb .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close