fbpx
Automobili

Toiota GR Supra kao „Jarama Racetrack Edition“

Strogo ograničen specijalni model sa trkalištem kao imenjak
Preostalo vam je 64.400 evra i slabost za sportske automobile ograničene serije iz Japana nemačkih korena, zadnjeg pogona i dugog imena? Pa! Zato što Toiota na tržište donosi „Jarama Racetrack Edition“ posebno izdanje GR Supra „Dinamic“ -Ausstattungslinie.

Specijalno izdanje sa dugom sufiksom je dobio ime po tradicionalne španske stazi na kojoj je predstavljen u medijskom svetu GR Supra model serije po prvi put. Proizvodnja je ograničena na samo 90 primeraka za Evropu – po staroj tradiciji ranijih posebnih izdanja GR Supra i zasnovana na kodnom imenu kupea – A90.

Model se vizuelno odlikuje lakom „Horizon Blue“, koji je u kontrastu sa mat crnim kovanim točkovima i crveno obojenim čeljustima. U unutrašnjosti, umetak od karbonskih vlakana na kontrolnoj tabli svedoči o posebnom izdanju, koje takođe prikazuje logotip Gazoo Racing i obrise Circuito del Jarama. Crna alkantara sa plavim šavovima u unutrašnjosti, kao i sedišta i volan zaokružuju unutrašnjost.

Reklama o kaputima
Nova hibridna Toiota Iaris – savršena za grad.

Više o novoj Toioti Iaris Hibrid
Otkrijte novi Iaris Vrhunski model sa vrhunskom opremom Direktno u konfiguratoru Jednostavno dogovorite probnu vožnju Brzo pronađite dilere Brošura i cenovnik
Toiota GR Supra Jarama Racetrack Edition pokreće 3,0-litarski redni šestocilindraš sa turbo asistencijom, koji proizvodi 340 ks i razvija obrtni moment od 500 Nm. Turbo motor je povezan sa poznatim osmostepenim automatom. Koristeći Launch Control, kreće se od nule do 100 km / h za 4,3 sekunde. Dakle, ovde nema promena u poređenju sa neograničenim modelima sa BMV motorom B58 .

A pošto sve ostale komponente za kočnice, šasiju i upravljanje dolaze iz normalne GR Supre, specijalni model bi trebalo da bude u mogućnosti da se kreće slično seriji. Inače, „Jarama Racetrack Edition“ neće biti dostupan sa 2,0-litarskim četvorocilindričnim motorom. Ako i dalje želite da znate šta mislimo o GR Supri sa 258 ks i da li se može održati protiv tehnološkog brata BMV Z4 , onda je ovde naš test .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button