fbpx
Automobili

SUV performansi Hundai Tucson N iz 2021. godine: Procurile brojke o snazi

Uoči predstavljanja modela sledeće nedelje, procurili su detalji o vodećoj verziji performansi SUV-a Hiundai Tucson.

Procurile su informacije o novom Hiundai Tucson N, u kojem su navedeni mogući podaci o performansama za model koji je nekoliko entuzijasta videlo da dolazi.

Prema slikama objavljenim na korejskoj veb stranici Autospi, Hiundai Tucson N će koristiti 2,5-litarski turbo četvorocilindrični motor snage 213 kV i 422 Nm. Menjač će verovatno biti osmostepeni menjač sa dvostrukom spojkom sa pogonom na sve točkove.

Australijska ruka automobilske kompanije i dalje je uska u vezi sa Tucsonom N, ali je za CarAdvice rekla: „Predsednik Hiundaia, gospodin Albert Biermann, ranije je izjavio da će široku paletu proizvoda smatrati pogodnom za razvoj visokih performansi N, u svim modelima, uključujući i SUV vozila “.

Pre nego što se pridružio Hiundaiju, gospodin Biermann je bio šef BMV-ovog M odeljenja za performanse i lično je nadgledao razvoj tvin-turbo BMV-a E70 Ks5 M. “Nismo skrivali da smo se fokusirali na izgradnju porodice N performansi.

Naravno, proučićemo poslovni slučaj bilo kog novog N proizvoda ukoliko postane dostupan”, rekao je portparol Hiundai Australije u pisanoj izjavi CarAdvice.

Drugi objavljeni dokument takođe potvrđuje priključnu hibridnu verziju Tucsona, koja će verovatno biti identična pogonskom agregatu pronađenom u Santa Feu.

Zvanično predstavljanje Hiundai Tucson-ove serije očekuje se sledeće nedelje, ali se o Tucson-u N može dogoditi kasnije – međutim, moguće je da bi model mogao biti rezervisan samo za tržišta sa levom rukom.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button