fbpx
Automobili

Polestar odložen do sledećeg meseca, ponudiće sedmodnevnu garanciju povrata novca

Marka električnih automobila Polestar lansiraće se u Australiji u martu – nekoliko meseci kasnije nego što je planirano – sa sedmodnevnom garancijom povrata novca.

Polestar kupci u Australiji imaju pravo na potpuni povraćaj novca u roku od sedam dana od kupovine pod uslovom da vozilo nije prošlo više od 500 km od isporuke.

Polestar ugovor o otkupu dostupan je privatnim kupcima. „Ako je kupac iz bilo kog razloga nezadovoljan kupovinom, može da vrati svoje vozilo uz punu refundaciju“, kaže Polestar Australija.

„Novo vozilo je često druga najveća kupovina koju će osoba obaviti nakon kuće, tako da je važno ne samo da to prepoznamo, već i da stanemo iza naših vozila – i naših kupaca – sa garancijom koja obezbeđuje mir- um i poverenje u model direktnog potrošača“, rekla je u izjavi za medije generalni direktor Polestar Australije Samanta Džonson.

Kao što je ranije objavljeno, Polestar 2 počinje od 59.900 USD plus troškovi na putu za standardnu liniju, jednomotorno izdanje – i 64.900 USD plus troškovi na putu za izdanje sa jednim motorom na dugi domet.

Polestar 2 dugog dometa, izdanje sa dva motora košta od 69.900 dolara plus troškovi na putu.

Polestar prodaje svoja vozila na mreži po fiksnim cenama o kojima se ne može pregovarati.

Uprkos tome što je Polestar izdanak Volva – koji je svoju reputaciju izgradio na bezbednosti – Polestar je odlučio da dodatno naplaćuje sigurnosna pomagala koja su standardna za Toiota Corolla SKS hatch, ili čak i najjeftiniji Isuzu D-Mak ute.

Stavljajući određene napredne bezbednosne funkcije kao opciju sa dodatnim troškovima, određene varijante nove Polestar serije su ispod praga za popuste za električne automobile u nekim jurisdikcijama u Australiji.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button