fbpx
Zanimljivosti

Ovim trikom moguće je ukloniti taj neprijatni miris iz odvoda i cevi

Proizvod verovatno već imate kod kuće
Povremeno primjećujemo smrdljiv smrad iz odvoda. Ovo je skoro neizbežno zbog količine otpada hrane koja ulazi u odvod. Ne brinite, imamo trik koji olakšava neutralizaciju ovog mirisa. I to je praktično, jer verovatno već imate sve sastojke kod kuće!

Loš miris iz odvoda

Ovo je verovatno jedna od najčešćih smetnji u porodicama: neprijatni miris koji dolazi iz odvoda kupatila ili kuhinje. Sve ste dobro očistili, sve blista, ali loš miris i dalje izlazi iz odvoda. Ovaj miris uzrokuje plijesan, jer ostatak hrane uvijek ostaje u odvodu. Osobito kada je vani vruće ili kiša, iscjedak može brzo odavati neugodan miris. Hemijska sredstva Na tržištu postoji ogroman broj hemijskih supstanci koje mogu da uklone ovaj miris iz vašeg izduvnog gasa, ali ovi su proizvodi često izuzetno štetni za zdravlje i životnu sredinu. Osveživač vazduha je opcija, ali to ne rešava osnovni problem. Bavi se samo simptomom.

Proizvodi za dom, vrt i kuhinju Srećom, čuda se i dalje dešavaju i postoji lek koji olakšava uklanjanje tih mirisa bez oštećenja životne sredine. Za ovo su vam potrebne samo tri stvari koje verovatno već imate kod kuće.

Kako dalje?

Da biste uklonili ove loše mirise, koristite sledeće proizvode: 100 grama sode bikarbone 1 šolja belog vinskog sirćeta Pola litra tople vode Dođite vode da prokuha, dodajte beli vinski sirće čim ključa i dobro izmešajte. Zatim prosijte sodu bikarbonu u poseban odvod i u nju sipajte sirćetu sirćeta. U odvodu će se malo pržiti, ali ne smetajte. Ovo je namera! Ostavite tako oko sat vremena, a zatim ga isperite vodom. Tada ćete primetiti da će nestati svi loši mirisi!

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button