fbpx
Automobili

Nova Honda HR-V otkrivena za Evropu sa hibridnim pogonskim sistemom

Honda je otkrila novu verziju sub-kompaktnog krosovera HR-V za Evropu. Ova verzija sa evropskim specifikacijama sada se standardno isporučuje sa hibridnim pogonskim sistemom. Nova Honda HR-V iz 2022. godine trebalo bi da se uputi u SAD kasnije ove godine, ali će se možda donekle razlikovati od ove verzije.

AŽURIRANJE 4/22/21: Honda je otvorila porudžbine u Evropi za 2022. HR-V e: HEV, pogonjen dvomotornim hibridnim pogonskim sklopom. Do kupaca će stići krajem 2021. Kompanija je danas objavila i fotografije novog modela. Nova Honda HR-V sletjela je u Evropu, a Honda je potvrdila da je na putu i ​​sledeća generacija subkompaktnog SUV-a sa američkim specifikacijama.

U ovom trenutku nismo sigurni koliko će naša verzija biti drugačija, ali mislimo da nam ovaj model sa evropskim specifikacijama daje prilično dobar pokazatelj osnovnog izgleda naše verzije, ako ne i ponude pogonskog sklopa.

Honda je u izjavi rekla: “U toku je razvoj naslednika Honde HR-V za američko tržište. Ovaj novi HR-V biće dizajniran da zadovolji posebne potrebe američkih kupaca i razlikovaće se od Honde Vezel / HR-V koji će biti objavljen 18. februara za druge regione “. Mislimo da to znači da će Honda HR-V 2022 za SAD imati svoju liniju motora i imati različite prednje i zadnje maske.

Novi HR-V za Evropu izgleda šarmantno i modernije od trenutnog modela, sa prepoznatljivom prednjom maskom i oštrim nagibom zadnjeg poklopca. Zadržava isti centralni raspored rezervoara za gorivo kao i stari model, što znači da zadržava prostrano zadnje sedište i teretni prostor sa takozvanim „magičnim sedištima“ koja se ravno sklapaju u pod, a omogućavaju vam i okretanje donjeg jastuka. Dizajn kontrolne table je čist i jednostavan, u sredini sa informativno-zabavnim ekranom u obliku tableta i tri dugmeta za klimatske komande ispod.

U ovom trenutku, sve što Honda govori o hibridnom pogonu HR-V je da je to ista dvomotorna postavka viđena u ostalim hibridima kompanije, uključujući Insight i CR-V i Accord hibride. Nećemo biti iznenađeni kada se i HR-V hibrid pridruži američkoj postavi, ali će verovatno biti standardan sa konvencionalnim benzinskim motorom na našem tržištu, kao i svi njegovi konkurenti ovde. Turbopunjač od 1,5 litra, ugrađen u civile, koji se nalaze u Civicu, CR-V i Accordu, čini se verovatnim izborom, a pogon na prednje točkove će verovatno biti standardni, a pogon na sve točkove opcioni.

Honda nije rekla kada planira da objavi detalje o redizajniranom američkom HR-V, ali očekujemo da ćemo čuti više na jesen. Ovde bi trebalo da se proda u prodaji do kraja 2021. ili početkom 2022. godine.

https://www.danasnje.co/

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button