fbpx
Automobili

Najavljena cena i tehnička ažuriranja za Toiota LandCruiser 70 serije

Više tehnologija za Toiotinog marljivog heroja, ali to je premium

Toiota je nadogradila svoj LandCruiser od 70 serija novom tehnologijom, istovremeno podižući maloprodajne cene u čitavom opsegu. Cene su porasle između 2360 i 3860 dolara u čitavom opsegu, a serija 78 TroopCarrier je imala najmanji porast.

Popularni GKSL sa dvostrukom kabinom serije 79 dobija najviše skočne cene: za 3860 do 75 600 dolara pre troškova na putu. Headlining ispravke je novi sistem za zabavu koji meri 6,1 inča i uključuje navigaciju i Bluetooth konekciju.

Za razliku od većine drugih vozila, LandCruiser 70 i dalje nema Apple Carplai, Android Auto i digitalni radio.

Uz ekran za zabavu i zabavu, osveženi program serije 70 LandCruiser takođe ima dve USB tačke napred, zajedno sa jednom utičnicom od 12 volti i dodatnim držačem za putnike. Tu je i veći slot za držanje većih pametnih telefona.

Ova ažuriranja uključuju sve verzije serije 70: kabine s jednim kabinom i dvostrukom kabinom (79), Troopcarrier (78) i karavan sa pet vrata (76).

Ovakve inkluzije su već duži niz godina uobičajena nadogradnja za LandCruiser, koja uprkos svom datumskom dizajnu i dalje predstavlja popularan izbor za australijske kupce.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button