fbpx
Uncategorized

2022. Kia Sportage: Špijunirani stražnji neskriveni model sa dugim međuosovinskim rastojanjem

Kijin novi SUV srednje veličine uhvaćen je na putnim testiranjima u Koreji, otkrivajući njegov dizajn zadnjeg dela i opciju dugih međuosovinskih rastojanja.

Nadolazeća Kia Sportage iz 2022. godine uhvaćena je na testiranju, s novim slikama koje pružaju naš najbolji izgled do sada na presudnom novom SUV-u srednje veličine.

Dve zasebne špijunske fotografije objavljene na mreži prikazuju zadnji deo novog Sportagea bez kamuflaže, zajedno sa našim prvim pogledom na verziju Kia-ovog novog SUV-a sa dugim međuosovinskim rastojanjem koja bi mogla da posluži kao jedina opcija Dovn Under.

JOŠ: Kia Sportage 2022. debituje do jula, australijsko lansiranje do kraja 2021

2022 Kia Sportage zadnji deo špijunirao je neskriveno
Počevši od prvog, slika koju je objavio The Korean Car Blog otkriva da se zadnji deo srednje veličine SUV-a neće bitno razlikovati od trenutnog modela, sa visoko postavljenim zadnjim svetlima povezanim preko zadnjih vrata, sedeći ispod nagnutog zadnjeg dela prozor.

Međutim, zadnja svetla su primetno tanja i oštrija nego ranije, dok je mali, eliptični Kia amblem trenutnog Sportage-a zamenjen velikom interpretacijom Kijinog novog korporativnog logotipa, smeštenog u sredinu zadnjih vrata odmah iznad izrezima registarske pločice.

  1. Špijunirano je Kia Sportage sa dugim međuosovinskim rastojanjem
    U međuvremenu, niz fotografija objavljenih na korejskoj veb lokaciji Autospi pokazuje ono što se čini novom verzijom Kia Sportage sa dugim međuosovinskim rastojanjem – karoserijom koja će verovatnije stići do australijskih obala.

Duže telo i međuosovinsko rastojanje (rastojanje između prednjih i zadnjih točkova) mogu se razlikovati po jedinstvenom C-stubu, koji vodi od zadnjeg bočnog prozora u treće staklo preko teretnog prostora, umesto da služi kao zadnji deo automobila većina strukturnih stubova u boji tela, kao što se vidi na prototipovima kratkih međuosovinskih razmaka koji su špijunirani u Evropi poslednjih meseci.

Iako teška kamuflaža čini teško uočljive specifične dizajnerske razlike, uporedno upoređivanje prototipova kratkog i dugog međuosovinskog razmaka (dole) sugeriše da će dodatna dužina karoserije biti koncentrisana iza zadnjih točkova kako bi se povećao prostor za prtljažnik. čini se da su zadnja vrata oba modela – i zauzvrat prostor za drugi red za putnike – slična.

Dostupnost dve opcije međuosovinskog rastojanja sa novim Sportageom poklapa se sa njegovim blizancem pod kožom, Hiundai Tucsonom, koji nudi opciju kratkog međuosovinskog rastojanja za evropska tržišta, i opcijom dugog međuosovinskog rastojanja za SAD i druge regione – poslednji dodaje 130 mm ukupna dužina, od kojih 75 mm dolazi iz međuosovinskog razmaka.

S obzirom na to da će se samo dulji par nuditi sa novim Tucsonom u Australiji, očekujte da će i njegova Kia blizanka nastupiti lokalno na tržište u četvrtom kvartalu 2021. godine – mada Kia Australia još uvek nije zvanično potvrdila koji međuosovinski razmak će biti ponuđen dole .

Nove slike takođe pružaju bolji pogled na prednji dizajn novog Sportage-a, posebno njegova vertikalna dnevna LED svetla u obliku slova C slična su izgledu nezavisnih prikaza napravljenih od špijunskih fotografija poslednjih meseci.

Kia Sportage 2021. godine debitovaće do jula 2021. godine, potvrdila je kompanija, australijskim lansiranjem orijentisanim za četvrti kvartal 2021. (od oktobra do decembra).

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button