fbpx
Automobili

2022 BMV Ks2 Edition GoldPlai potvrđen za Australiju

BMV je otkrio još jednu specijalnu verziju svog malog SUV-a Ks2, 2022 BMV Ks2 Edition GoldPlai, koji će se pojaviti u australijskim salonima u drugom kvartalu ove godine (od aprila do juna).

Dostupan sa većinom Ks2 kombinacija motora i menjača, dodaci specifični za novo izdanje GoldPlai – kao što mu ime sugeriše – usredsređeni su na zlatne akcente, uz blage nadogradnje šasije (dostupne na drugim varijantama) i jedinstvene opcije personalizacije.

Galvanic Gold završni sloj je primenjen na umetke točkova od legure, okvire rešetke, poklopce retrovizora i bočne nalepnice, pridruživši se drugim spoljašnjim nadogradnjama koje uključuju 20-inčne aluminijumske felne, sjajno crne akcente, ‘M Aerodinamični paket’ i ‘M Mesh’ umetci rešetke za bubrege „inspirisani trkačkim automobilima“.

BMV Individual Frozen Black Metallic, Alpine Vhite i Black Sapphire su takođe dostupni. Opciona mat završna obrada Frozen Black briše zlatne nalepnice, okvire rešetke i poklopce ogledala, umesto toga dodaje poklopce ogledala u boji karoserije i crni okvir rešetke.

Po ulasku u kabinu, vlasnike dočekuju jedinstvene ‘Edition’ pragove sa zlatnim slovima, plus jedinstvene letvice na instrument tabli (sa laserski graviranom grafikom), zlatni kontrastni šavovi i patosnice u antracit boji sa Giallo Oro (zlatno žutim) ivicama .

M sportska prednja sedišta dobijaju jedinstvenu crnu Dakota kožnu oblogu sa Giallo Oro šavovima i cevima, crne ukrase oko izreza na naslonu za glavu i BMV M logotipove. Kožni volan sa M oznakom, antracit obloga glave, M pedale od nerđajućeg čelika, M ukrasi za noge i M tasteri su takođe standardni.

Pored vizuelnih poboljšanja, modeli Ks2 Edition GoldPlai imaju M Sport vešanje iz varijanti na kojima su zasnovani – sa 10 mm nižom visinom vožnje – plus M Sport upravljanje.

GoldPlai specifikacija se može imati u varijantama sDrive20i i M35i – pri čemu je prva opremljena paketom M Sport Ks kao standard, a pokreće ga 2,0-litarski turbo četvorocilindrični motor od 141kV/280Nm uparen sa sedmostepenim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom i pogon na prednje točkove.

U međuvremenu, varijanta M35i unapređuje se na verziju turbo motora od 225 kV/450 Nm, spojenu na automatski pretvarač obrtnog momenta sa osam brzina i pogon na sve točkove za 4,9 sekundi od 0-100 km/h.

Standardna oprema uključuje LED farove, električna vrata prtljažnika, dvozonsku automatsku kontrolu klime, projekciju svetla u lokvi, tempomat, autonomno kočenje u slučaju nužde, zadnje parking senzore, ekran osetljiv na dodir od 10,25 inča i head-up displej.

BMV Ks2 Edition GoldPlai za 2022. će se naći u prodaji u Australiji u drugom kvartalu ove godine (od aprila do juna), a lokalne cene će biti objavljene bliže lansiranju.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button