fbpx
Automobili

2021. Skoda Kamik 110TSI Ambition dolazi uskoro kako bi ispunila veliku potražnju od 85TSI

Škoda Australija će uskoro predstaviti pristupačniju verziju svog malog SUV-a Kamik kako bi olakšala probleme u vezi sa potražnjom: Škoda Kamik 110TSI Ambition iz 2021. godine.

Potvrđeno u saopštenju za medije u kojem se detaljno opisuje nestašica zaliha vezanih za poluprovodnike na ključnim modelima Volksvagena i Škode – kako je prvo izvestio CarAdvice – Kamik 110TSI Ambition biće predstavljen “uskoro”, mada tačno vreme dolaska tek treba da bude potvrđeno.

Ispunit će prazninu koju ostavlja početni nivo Kamik 85TSI, koji trenutno nije dostupan za prodaju nakon što je snažna potražnja nadmašila ponudu, a veći dio celokupne alokacije 2021. rasprodat je samo nekoliko meseci u godini – a Škoda Australija je danas potvrdila porudžbinu knjige se očekuje da se ponovo otvore tek „kasnije ove godine“.

Cene i specifikacije za 110TSI Ambition tek treba da budu potvrđene, ali očekujte da će koštati između 29.990 dolara Kamik 85TSI automobila i 36.990 američkih automobila 110TSI Monte Carlo.

Standardni nivoi opreme takođe bi trebalo da budu postavljeni negde između dve verzije, sa karakteristikama koje se dele sa 85TSI, uključujući 8,0-inčni ekran osetljiv na dodir sa bežičnim Apple CarPlai i Android Auto, 18-inčni točkovi, 10,25-inčni digitalni sklop instrumenata, ulazak bez ključa, dual- zonska kontrola klime, električna zadnja vrata i prilagodljivi tempomat.

Pratite CarAdvice za više vesti o Škoda Kamik 110TSI Ambition 2021. godine, kako se njeno lansiranje približava u narednim mesecima.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button