fbpx
Automobili

2021. Nissan Navara stiže rano: sada u salone

Možete da testirate Nissan Navaru pre nego što to uradimo. Ažuriranje za 2021. godinu počelo je da stiže u salone širom Australije.

Ažuriranje Nissan Navare iz 2021. godine – sa novim limom od vjetrobranskog stakla napred i naprednom sigurnosnom tehnologijom, ali bez snage za 2,3-litarski dvostruki turbo dizel – počelo je da stiže u zastupništva širom Australije u ograničenom broju i u varijantama modela.

Fotografije do sada otkrivaju da postoji ograničena zaliha srednje klase ST-a, a čini se da će Nissan potaknuti tržište svemirskih kabina.

Iako su dvostruke kabine najpopularniji stil karoserije u Australiji, na Tajlandu, gde se vozila proizvode, svemirske kabine dominiraju tržištem.

CarAdvice razume da Nissan neće imati svaku varijantu nove Navare od lansiranja i umesto toga postepeno će uvoditi paletu modela, počev od nižih i srednjih verzija pre nego što vodeći Pro4Ks stigne u narednim mesecima.

Na kraju, očekuje se da će se postavi Nissan Navara od 2021. godine pridružiti ažurirana verzija Varrior-a, sa sličnim modifikacijama postojećeg vozila (kopča bez prečke, ogibljenje, točkovi, gume, odbojnici).

Međutim, tačni detalji i fotografije Nissan Navara Varrior 2021. godine tek treba da budu objavljeni.

Dok potpuno novi Isuzu D-Mak i njegova blizanka pod kožom Mazda BT-50 predvode na teškom tržištu teške motore kada je u pitanju dugačka lista naprednih sigurnosnih karakteristika, Nissan Navara iz 2021. godine neke, ali ne sve dostupne dodatne tehnologije.

Na primer, Nissan Navara 2021 će po prvi put biti dostupan sa autonomnim kočenjem u nuždi, upozorenjem o padu napred, upozorenjem na napuštanje trake (ali ne i zadržavanjem trake), upozorenjem za poprečni saobraćaj u zadnjem delu i upozorenjem na slepu zonu. Međutim, nejasno je da li će ove funkcije biti na svim modelima (kao što su Isuzu D-Mak i Mazda BT-50) ili samo na dražim Navarama.

Kapacitet vuče ostaje ograničen na 3500 kg, što je zakonski maksimum za kuku za vuču od 50 mm.

Kao što smo ranije izvestili, vizuelne promene na Nissan Navari 2021. godine uključuju novi metalni lim ispred vetrobranskog stakla, kao i redizajnirani blatobrani ute kade, vrata prtljažnika, lukove luka i zadnja svetla.

Unutrašnji delovi ute kade identični su trenutnoj Navari – a Nissan-ove pametne podesive šine za vezivanje ostaju – međutim spoljni oblozi i vrata prtljažnika su novi, sa integrisanijom zadnjom usnom za bolju aerodinamiku. Nissan je takođe stavio uglove zadnjeg odbojnika za bolji protok vazduha pri brzini autoputa.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button