fbpx
Automobili

2021 Cena i specifikacije Isuzu MU-Ks Onik Edition

Izdanje Onik donosi dodatni stil i dodatnu vrednost MU-Ks pre nego što stigne model sledeće generacije.

Najavljeno je izdanje Isuzu MU-Ks Onik za 2021. godinu, koje donosi novu tehnologiju, veću vrednost i poboljšani stil kako trenutni MU-Ks asortiman, koji je debitovao 2013. godine, ulazi u fazu isteka.

Zasnovan na vrhunskom LS-T, Isuzu-ovo izdanje Onik dobija 6,8-inčni informativno-zabavni sistem (umesto uobičajenog LS-T-ovog 8,0-inčnog uređaja) sa satelitskom navigacijom i novim dodacima kao što su digitalni radio i Apple CarPlai i Android Auto mogućnost.

Automatska LED svetla su takođe standardna za Onik Edition, a druga prva za MU-Ks seriju. Kao što i samo ime govori, specijalni MU-Ks dobija zastrašujući izgled, sa prednjim spojlerom za bradu, zajedno sa hromiranim senkama i sjajnim crnim isticanjima preko SUV-a.

Kupci imaju mogućnost izbora ili obsidijanske sive liskune ili svilenkasto bele, sa početnom raspodelom koja je trenutno ograničena na 420 primera.

Izdanje Onik dobija unutrašnjost LS-T, unutrašnjost sa presvlakom od kože, električnim sedištem za vozača i ulaskom i startom bez ključa. Krovni DVD uređaj, audio sistem sa osam zvučnika, otvori za klima uređaj za sva tri reda sedišta, tri USB punjača i tri 12V punjača dovršavaju kabinu.

Kao i kod odlaznog D-Maka na kome je zasnovan, MU-Ks pokreće 3.0-litarski turbo dizel četvorocilindrični motor snage 130kV / 430Nm, povezan sa šestostepenim automatskim menjačem sa pretvaračem obrtnog momenta sa četiri dometa -pogon.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button