fbpx
Automobili

2022. Otkriven BMV M4 kabriolet, australijsko lansiranje krajem 2021. godine

BMV M4 Competition kabriolet 2022. godine sa M kDrive stiže u Australiju u četvrtom kvartalu 2021. (od oktobra do decembra), potvrdila je marka.

Cene i specifikacije biće objavljene bliže lansiranju.

Naša originalna priča nastavlja se u nastavku.

  1. maja 2021, 09:30: Predstavljen je BMV M4 kabriolet 2022. godine.

Zvanično poznat pod nazivom BMV M4 Competition Cabrio sa M kDrive, sportski automobil s padom upotpunjuje porodicu M4 nove generacije, sve dok CS i CSL verzije kupea kasnije ne dođu niz put.

Kao što mu samo ime govori, sa novim modelom biće ponuđen samo jedan motor, menjač i pogonski sklop, koji po prvi put M4 kabrioletu donosi mogućnost pogona na sve točkove.

3.0-litarski blindirani turbobenzinski šest-redni motor nove porodice M3 / M4 nalazi se ispod poklopca motora u potpuno masnom 375kV / 650Nm natpisu, uparen sa osmostepenim automatskim menjačem.

Hrani se kroz isti sistem pogona na sve točkove M kDrive kao i M4 Competition kDrive coupe, sa istim preklopnim režimima 4VD, 4VD Sport i 2VD.

Manuelni menjač nije dostupan, kao ni redovna podešavanja motora od 353kV, niti izgled sa pogonom na zadnje točkove.

BMV tvrdi da će sprint od 0-100 km / h u trajanju od 3,7 sekunde biti manji za 0,2 sekunde u odnosu na ekvivalentni kupe – ka elektronski ograničenoj maksimalnoj brzini od 250 km / h u standardnom obliku ili 280 km / h sa opremljenim paketom vozača M

Kabriolet ima koristi od istog niza pametnih šasija kao i njegovi partneri, uključujući prilagodljive amortizere, 19-inčne prednje i 20-inčne kovane aluminijumske felne, izbor prilagodljivih režima vožnje, promenljivo upravljanje, program M Drift Analizer i još mnogo toga .

Snaga zaustavljanja dolazi od 380 mm prednjih i 370 mm jednoklipnih zadnjih kočnica u standardnom obliku, dok su 400 mm prednji i 380 mm zadnji karbonsko-keramički diskovi dostupni kao opcija.

Makaza za smicanje prednjeg podokvira, kruti nosači podokvira zadnje osovine i zadnji torzioni nosači specifični za kabriolet poboljšavaju krutost karoserije. Jedinstvena geometrija prednjeg i zadnjeg vešanja takođe se odlikuje, zajedno sa novim odnosom upravljanja.

Da biste duboko zarobili u sve što se nudi u mehanički sličnoj BMV M3 limuzini i M4 kupeu, kliknite ovde da biste pročitali našu celu priču o otkrivanju.

Kabriolet razlikuje od svoje braće i sestara iz kupea je njegov sklopivi krov, koji zamenjuje metalnu konstrukciju svog prethodnika za tkaninu, odsecajući 40 odsto njegove težine i oslobađajući dodatnih 80 litara prtljažnika.

Mekani krov se može elektronski otvoriti ili zatvoriti za 18 sekundi pri brzinama do 50km / h.

Stajling M4 kabrioleta kombinuje uobičajeni profil kabrioleta serije 4 sa agresivnim dizajnerskim elementima M3 limuzine i M4 kupea, sa visokim bubrežnim rešetkama napred, sportskim prednjim i zadnjim odbojnicima, bočnim suknjama, M specifičnim difuzorom i četvorostrukim vrhovima izduvnih gasova .

Na poklopcu nedostaje crni spojler na zadnjim usnama kupea, zbog smeštanja trećeg kočionog svetla u poklopac prtljažnika.

BMV M4 Competition kabriolet kDrive 2022. godine kreće u proizvodnju u julu 2021. godine.

Australijsko lansiranje dogodiće se u četvrtom kvartalu 2021

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button