U SERIJI ISTANBULSKA NEVJESTA GLUMILA JE BOGATAŠICU ESMU BORAN, A SINOĆ SU JE USLIKALI U SARAJEVU: Bez skupe odjeće i šminke, EVO KAKO IZGLEDA, JEDVA JE PREPOZNALI! – Danasnje

U SERIJI ISTANBULSKA NEVJESTA GLUMILA JE BOGATAŠICU ESMU BORAN, A SINOĆ SU JE USLIKALI U SARAJEVU: Bez skupe odjeće i šminke, EVO KAKO IZGLEDA, JEDVA JE PREPOZNALI!

Popularnu tursku glumicu Ipek Bilgin  publika je imala priliku gledati u seriji “Snaha” gdje glumi bogatašicu Esmu Boran..

Glumicu su sinoć uslikali u Sarajevu, zajedno sa još nekoliko glumaca iz ove serije, gdje su došli da posjete Sarajevo Film Festival, koji je u toku, a sliku su objavili i na Twitteru.

 

Inače, glumica je nedavno proslavila svoj 62. rođendan.

No, nakon odlaska u penziju odlučila je promijeniti svoj život. Preselila se iz Ankare u Istanbul, odbacila klasično pozorište i počela snimati serije.

 

– Za mene je gluma poput disanja. Ne mogu se zamisliti bez pozorišta, iako ne mogu reći da sam zadovoljna sa stanjem pozorišne scene u Turskoj. Na sreću, među mladim generacijama postoji taj poduzetnički duh zbog kojeg su istanbulska pozorišta i dalje puna gledatelja – priznala je Ipek jednom prilikom.

 

Glumica je cijeli svoj život posvetila radu na sebi i na glumačkim projektima, a u tome je imala i iznimnu podršku svoje porodice, supruga Cüneyta Çalışkura, također glumca koji je pre.minuo 2011. godine.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *