OVO JE KUĆA KOJA KOŠTA 6000 EURA : Riješite stambeno pitanje pametno i jeftino!(FOTO) – Danasnje

OVO JE KUĆA KOJA KOŠTA 6000 EURA : Riješite stambeno pitanje pametno i jeftino!(FOTO)

Dana smo za vas pripremili jednu nadasve neobičnu i zanimljivu priču za vas, radi se o jednom mladoženji koji se jednostavno u nesretnim okolnostima našao.

Riječ je o mladoženji iz Prokuplja koji je dao 1500 eura za mladu da bi je mogao oženiti i dovesti kući. Jasno je da se još uvijek u nekim kulturama provodi običaj plaćanja mlade za sklapanja braka. Ovaj mladić nije bio te sreće da se skrasi, jer se desilo da je mlada pobjegla za prvu bračnu noć, i na zaprepaštenje mladoženje ujutru je nije bilo.

Nesretni mladić se naredni dan obratio sudu jer je mislio da je prevaren, ali ovo nije jedini slučaj da se desilo ovako nešto.

Sumnjalo se da postaji organizovana kriminalna grupa koja ugovara lažne brakove sa Albankama. Osobe koje stoje iza ove organizacije su identifikovane, na čelu grupe stoji jedna žena, koju je mladoženja pronašao te su vođeni razgovori preko telefona.

Nekoliko dana nakon toga mlada se, u društvu žene koja vodi tu agenciju pojavila u Prokuplju, a bile su u društvi muškarca koji je mladoženji predstavljen ao njen ujak.

Tokom noći je nestala, nisu kako treba imali ni prvu braćnu noć, ni sam ne zna šta se desilo, uzalud ju je tražio nekoliko dana a onda je shvatio da je prevaren. Za nju je dao 1500 eura i platio je putne troskove i troškove za svadbu, ukupno je 4000 eura bio u gubitku.

Izvor: Magazin.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *